Friday, September 8, 2017

PRODUK TONE PLUS

Jana Pendapatan Dengan Tone Plus

PRODUK TONE PLUS

Program Tone Plus menggunakan konsep plan prabayar (prepaid) ke atas simkad yang diedarkan. Prepaid Tone Plus ini adalah sama fungsinya dengan prabayar-prabayar lain yang terdapat di pasaran.
Yuran keahlian untuk sertai Program Tone Plus hanyalah RM98.60 (3G) dan RM103.60 (4G), bayar sekali seumur hidup sahaja. Dan anda akan mendapat:
 
                       
    1. PERCUMA Satu Keping Simkad Tone Plus.
    2. PERCUMA Kekal Nombor Lama.
    3. PERCUMA Air-Time RM30.
    4. PERCUMA Data 1GB.
    5. PERCUMA 70 mata Big Point.
    6. PERCUMA Akaun Self-Care (Tune Talk).

(Nota: Belian ahli seterusnya adalah RM78.60/simkad 3G & RM83.60/simkad 4G)

INCOME LUMAYAN DENGAN BISNES MUDAH

PENDAPATAN ANDA DI TONE PLUS



Syarikat | Tone Plus Sdn Bhd.
Tel | 010-5000 969 (Careline)
Fax | 03-90540278
Laman web | www.toneplus.my


PRODUK TONEPLUS



Sila baca dengan teliti dan faham potensi pendapatan yang bakal anda perolehi apabila sah berdaftar sebagai ahli Tone Plus.
Dengan menyertai Program Rujukan Kominti WOW Tone Plus, anda layak untuk menikmati 4 bentuk pendapatan melalui pelan pemasaran dan kempen yang telah disediakan oleh pihak Tone Plus. Dengan pelan yang hebat ini, anda boleh menjana pendapatan TANPA HADmengikut kemahuan dan kemampuan anda.

Komisyen anda di Tone Plus:

      1. Komisyen Penajaan (Fast-Track)
      2. Komisyen Topup Rangkaian
      3. Komisyen Tahunan
        4. Royalti Simkad
        5. Untung Runcit Simkad


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. KOMISYEN PENAJAAN (FAST-TRACK) 2017

Apabila anda mengajak keluarga atau kawan-kawan anda sertai Program Tone Plus, anda akan mendapat bonus penajaan (fast-track) terus sebanyak RM20/orang secara tunai. 

Jualan Simkad (RM98.60) - Belian Simkad (78.60) = Bonus Fast Track (RM20).
Anda mendapat RM20 setiap kali anda menaja ahli baru di Tone Plus.
Anda boleh menaja/daftarkan seberapa ramai yang anda suka, tiada had ditetapkan. Terpulang kepada target anda. Lagi banyak anda menaja, lagi banyak anda akan mendapat pulangannya. Contohnya anda daftarkan 50 orang di kalangan keluarga atau kawan-kawan anda dalam tempoh sebulan, jumlah komisyen fast-track anda adalah RM1,000.


2. KOMISYEN TOPUP TONE PLUS 2017

Dan yang PALING MENARIK di Tone Plus adalah komisyen topup bulanan ahli-ahli yang telah anda daftarkan. Tone Plus menggunakan "Sistem Reverse 2-Up" di dalam pelan pemasaran nya. 

Pelan yang mudah dan mampu menjana pendapatan pasif yang luarbiasa lumayan untuk anda.

Pada asasnya, konsep asas sistem Reverse 2-Up memerlukan anda UPGRADE kan 4 orang pengguna baru sahaja dan 2 orang daripada mereka akan dikongsi dengan penaja (upline) anda. Seterusnya, anda akan dibayar komisyen topup mereka 13% secara INFINITI untuk semua rangkaian anda.

Untuk lebih mudah faham, rujuk berdasarkan gambarajah  di bawah...
Apabila akauan Tone Plus anda cukup 4 orang, sistem Reverse 2 Up akan terjadi.

Apabila anda UPGRADE kan pengguna baru 1st (A), 2nd (B) & 3rd (C) anda hanya di bayar 3% dari nilai topup mereka pada peringkat permulaan. Apabila anda UPGRADE kan sahaja pengguna baru yang ke 4th (D), secara automatik semua komisyen topup anda akan bertukar kepada 13% untuk A, B, C & D (akaun MATANG).

Apabila akaun MATANG, Sistem Reverse 2 up akan terjadi. Sistem akan memilih secara RANDOM 2 dari 4 orang ahli tajaan untuk dikongsi dengan penaja anda. Contohnya, A & B telah dipilih oleh sistem untuk dikongsikan dengan penaja. Walaupun A & B dikongsikan kepada penaja, setiap kali mereka topup, penaja dapat 13% anda juga turut mendapat 13%. Proses Reverse 2 Up ini hanya berlaku sekali sahaja (4 orang pengguna baru pertama) bagi setiap ahli Tone Plus.

Reverse 2 Up Tone Plus

Sekarang, pendapatan pasif anda akan dibentuk oleh C & D. C & D juga akan UPGRADE kan 4 kenalan baru mereka untuk dapatkan 13% mereka (E, F, G, H) & (I, J, K, L).

Apabila mereka (C & D) dah cukup 4 orang, Sistem Reverse 2 Up juga akan terjadi kepada mereka. 2 orang dari ahli tajaan mereka akan dikongsikan kepada anda. 

Contohnya, C kongsikan E & G dan D kongsikan K & L. Sekarang rangkaian anda dah berkembang ke C, D, E, G, K, L (komisyen topup mereka kepada anda 13%).

E, G, K, L yang dikongsikan kepada anda tadi juga, akan melakukan perkara yang sama. Apabila mereka UPGRADEKAN kan 4 kenalan baru mereka masing-masing, 2 orang dari setiap mereka akan dikongsikan lagi kepada anda. E kongsikan M & N, G kongsikan S & T, K kongsikan V & X, L kongsikan 1 & 2. Kini rangkaian anda semakin berkembang, C, D, E, G, K, L, M, N, S, T, V, X, 1, 2... semuanyaaa 13%.

Proses duplikasi ini akan berganda secara INFINITI, tanpa henti.

Cuba anda perhatikan, anda hanya bermula dengan UPGRADE kan 4 orang pengguna baru sahaja, kini rangkaian anda akan berkembang berlipat-lipat, lipat-lipat kali ganda. 

Anda boleh UPGRADE kan orang ke-5, ke-6, ke-7, ke-8 atau seterusnya. Bila mereka cukup sahaja daftarkan 4 orang pengguna baru, 2 orang akan dikongsikan kepada anda untuk komisyen 13%. Fuhhh...
Rangkaiana ahli Tone Plus
Cuba anda bayangkan...

Anda UPGRADE kan 10 orang baru, mereka cukup sahaja 4, 20 akan dikongsikan kepada anda,
20 yang dikongsikan kepada anda cukup 4, 40 lagi akan dikongsikan,
40 yang dikongsikan kepada anda cukup 4, 80 lagi akan dikongsikan,
80 yang dikongsikan kepada anda cukup 4, 160 lagi akan dikongsikan,
Duplikasi ini tanpa henti, Infiniti

Semuanyaaa untuk anda 13%.....

Tak perlu daftar banyak-banyak akaun, dengan satu akaun pun sudah memadai, terus 13%...
Sekiranya akaun anda berstatus sebagai... 
   SC   = 15% + 1% overriding simkad
   PSC = 15% + 3.5% overriding simkad
   BR   = 17% + 4.5% overriding simkad 


Untuk lebih faham, anda juga boleh rujuk video di bawah ini...

Setiap ahli baru yang anda daftarkan ke Tone Plus, anda juga boleh rujuk semula maklumat mereka di bahagian Geneology akaun Tone Plus anda.
Jumalah ahli Tone Plus rangkaian anda.

Anda juga boleh menyemak dengan lengkap di dalam sistem Tone Plus, berapa jumlah nilai topup ahli-ahli tajaan anda dan juga komisyen yang anda bakal perolehi.
Jumlah topup ahli rangkaian Tone Plus anda.

Potensi pendapatan Tone Plus anda.

Cuba anda bayangkan, jika mereka menggunakan simkad Tone Plus tersebut untuk tempoh 10 - 15 tahun, selama itulah anda akan menerima pembayaran komisyen setiap bulan, tanpa henti.

Info lanjut juga boleh KLIK DI SINI

3. BONUS TAHUNAN TONE PLUS 2017

Di Tone Plus, pihak syarikat juga telah menyediakan plan Bonus Tahunan yang menarik kepada setiap ahli-ahli nya. 

Pengiraan Bonus Tahunan:
Bonus tahunan akan dikira berdasarkan penajaan anda sendiri (direct sponsor) setiap bulan, dan ia akan dikumpulkan dan diberikan kepada kita pada bulan January tahun berikutnya.

Tajaan 3 orang: Bonus Tahunan 5%.
Tajaan 4 - 6 orang: Bonus Tahunan 8% 
Tajaan 7 - 10 orang: Bonus Tahunan 15% 
Tajaan 11 orang dan ke atas: Bonus Tahunan 20% 

Contohnya:
Jika komisyen bulanan anda setiap bulan sudah mencecah RM2,000
Jika bulan January 2017 anda taja 2 orang,maka bonus anda bulan tersebut adalah 5%x RM2,000=RM100
Jika bulan Febuary 2017 anda taja 10 orang, maka bonus anda bulan tersebut adalah 15%x RM2,500=RM375
Jika bulan Mac 2017 anda tidak menaja sesiapa pun, maka bonus anda bulan tersebut adalah 0%x RM3,000=Kosong
Jika bulan April 2017 anda taja 11 orang, maka bonus anda bulan tersebut adalah 20%x RM4,000=RM800 sehinggalah ke bulan Disember 2015 bonus tersebut akan dikumpulkan di bank in kan ke dalam akaun anda pada bulan January 2018.

Banyak tu, itu kalau perkiraan komisyen anda tetap RM2,000 sahaja tapi kalau ia semakin meningkat, maka bonus tersebut juga akan turut meningkat.

  

TESTIMONI PENDAPATAN TONE PLUS

Malas menaja di Tone Plus

Berdasarkan penyata pendapatan Tone Plus di atas, ahli tersebut menjalankan bisnes Tone Plus ini secara part-time sahaja. Cuba anda lihat jumlah pendapatan yang beliau peroleh, setiap bulan makin meningkat komisyen topupnya, walaupun tidak konsisten menaja ahli baru bagi setiap bulan. Dengan pendapatan part-time sebulan average RM500, dah boleh bayarkan bil-bil untuk eletrik, air, unifi, topup handphone keluarga. 

Testomoni Tone Plus 2015
Testimoni Tone Plus 2015
Cuba lihat dua penyata pendapatan ahli Tone Plus di atas pula, tajaan ahli baru bulanan mereka average  2 - 10 orang sahaja setiap bulan. Tetapi pendapatan komisyen topup rangkaian untuk mereka telah mencecah 4 dan 5 angka sebulan. Perkembangan rangkaian tanpa had. Itu belum dikira dengan bonus tahunan yang bakal diperoleh di awal Januari 2016 lagi.
Ini lah kehebatannya Program Rujukan Komuniti Tone Plus. 

4. ROYALTI SIMKAD TONE PLUS

Di Tone Plus, di atas setiap kepingan simkad, pihak Tone Plus telah mengagihkan royalti mengikut pangkat dan % yang telah ditetapkan. Setiap kali simkad tersebut di topup, 4 akaun @ ahli yang mempunyai % di atas simkad tersebut akan menikmati royalti simkad tersebut, walaupun tidak mendaftar terus di bawah mereka.


Contoh anda berstatus NM:
Anda daftar Ali (ahli baru Tone Plus), dan beliau topup RM100. Komisyen anda adalah RM13 (13% - direct penajaan). Dalam masa yang sama, SC, PSC, BR & PBR akan turut sama menikmati komisyen royalti hasil dari topup RM100 tersebut, walau mereka tidak mengenali Ali. Kaedah dan sistem yang sama yang digunakan oleh telco2 Malaysia yang lain, cara pengiraan & pembayaran komisyen mereka kepada setiap pengedar. 

Sekiranya anda berpangkat SC, PSC, BR atau PBR, dengan hanya mengedarkan simkad Tone Plus sahaja kepada ahli-ahli, anda tetap juga akan menikmati komisyen topup setiap bulan, walaupun anda tidak mendaftar ahli baru di bawah anda.

Di Tone Plus, anda dibolehkan untuk memiliki lebih daripada satu akaun bagi memaksimumkan perolehan komisyen topup anda. Anda boleh menikmati kesemua (maximum) jumlah 15% royalti simkad tersebut, sekiranya anda sendiri mempunyai kesemua pangkat Tone Plus di atas.

Rujuk jadual di bawah untuk kiraan lanjut..


Untuk memahami dengan lebih lanjut, anda boleh KLIK DISINI



5. UNTUNG RUNCIT JUALAN SIMKAD

Di Tone Plus, harga belian simkad (restock) adalah berbeza mengikut pangkat anda seperti berikut.  

Anda NM, edar simkad kepada NM, anda untung RM0..
Anda SC, edar simkad kepada NM, anda untung RM4..
Anda PSC, edar simkad kepada NM, anda untung RM5.. edar simkad kepada SC, anda untung RM1..
Anda BR, edar simkad simkad kepada NM, anda untung RM8.. edar simkad kepada SC, anda untung RM4.. edar simkad kepada PSC, anda untung RM3..
Anda PBR, edar simkad kepada NM, anda untung RM10.. edar simkad kepada SC, anda untung RM6.. edar simkad kepada PSC, anda untung RM5.. edar simkad kepada BR, anda untung RM2..

Keuntungan runcit jualan simkad ini, anda akan perolehi secara tunai melalui transaksi jual beli antara anda dengan ahli-ahli anda.




 PEMBAYARAN KOMISYEN TONE PLUS
Komisyen Tone Plus akan dibayar (bank-in) kepada semua ahli pada setiap 25 haribulan terus ke akaun bank anda.

Sehingga kini, pihak syarikat Tone Group membayar lebih kurang RM30j komisyen kepada semua ahli-ahli di seluruh Malaysia setiap bulan.



TONE PLUS MASTER CARD



Komisyen Tone Plus bulanan & tahunan anda juga boleh disalurkan 100% ke akaun Master Card. Sekiranya anda disenarai hitam oleh pihak bank, Tone Group Master Card adalah penyelesaiannya. 



APLIKASIKAN HANADFON ANDA SEBAGAI SUMBER PENDAPATAN LUMAYAN


Assalamualaikum warahmatullah dan salam satu malaysia.

Saya En. Azmi dari Ululazmi Resoucers, ingin berkongsi satu peluang bisnes yang mudah dan mampu dilakukan oleh semua peringkat umur. Saya amat bersyukur kerana diketemukan dengan bisnes hebat ini dan saya rasa inilah bisnes alaf baru yang mudah, praktikal dan memberikan pulangan lumayan dan bersifat infinity...dan sentiasa bertambah.

Justeru itu, saya dengan penuh rendah hati ingin berkongsi bisnes ini dengan rakan sahabat di luar sana yang mungkin kini sedang tercari-cari jenis bisnes yang mudah dan boleh dilaksanakan walau di mana kita berada. Baik secara online ataupun offline.

Bisnes ini juga boleh dijalankan baik secara full time atau part time. Bagi surirumah, bisnes ini adalah yg terbaik dan mudah dijalankan, kerana tidak melibatkan kos atau modal yang tinggi.

Istimewa pula bagi studen2 yang tak nak meminjam dengan PTPTN atau mahu melunaskan hutang atau pinjaman pelajaran dan mahu berdikari..inilah real bisnes yang mampu dilakukan tanpa mengorbankan masa anda di IPT. Bisnes ini adalah solusinya.

Bahkan, setelah keluar sebagai graduat, para graduation tak perlu risau dengan pekerjaan yang bakal dicari, kerana sudah pun memiliki income yang hebat setelah menceburi bisnes ini sejak dari awal kemasukan ke IPT.

Ini kerana..sudah ada testimoni..yang terlibat dengan bisnes ini sudah mampu menghasilkan pulangan 4-5 angka dalam masa 6 bulan sahaja.

Dan selama 7 tahun syarikat TONE GROUP tak pernah GAGAL membayar komisen kepada ahli-ahlinya.

Untuk itu saya perkenalkan anda (sememangnya anda sudah kenal)  Tone Plus. satu peluang bisnes hebat yang mampu menjana pendapatan puluhan ribu ringgit sebulan.


Testimoni 1


Kelebihan dan keistimewaan yang kita perolehi bila menjadi partner atau member kepada Tone Plus yg bernaung di bawah TONE GROUP.



ANTARA 12 KELEBIHAN TONE PLUS




PLAN PENDAPATAN TONE PLUS



KOMISEN 13% DARI TOPUP RANGKAIAN ANDA SECARA INFINITY



BAGAIMANA CARA UNTUK KITA MULAKAN BISNES INI?

 CONTOH STATEMENT INCOME YANG DIBAYAR SETIAP 25 HB SETIAP BULAN








 TESTIMONI 

TESTIMONI

Kita melihat mereka adalah insan biasa seperti kita, sama macam kita, namun mampu menempah kejayaan dengan income puluhan ribu ringgit sebulan secara infinity. selagi rangkaian kita menggunakan kemudahan simkad TONEPLUS dan membuat reload..13%-17% dari nilai topup itu akan dikreditkan ke dalam akaun kita.

Jadi, saya dengan rasa rendah diri mengajak rakan sahabat semua untuk sama2 melangkah bersama ke arah kejayaan. in shaa Allah.

Seandainya rakan sahabat belum yakin sepenuhnya...bolehlah mendaftar percuma dahulu sebelum mengambil keputusan muktamad untuk menyertai bisnes hebat ini.

Anda boleh daftar percuma dahulu di sini...

http://www.simkadtoneplus.biz/Azmaniy


Selamat mencuba. Moga Allah jadikan saya asbab untuk anda menenpa kejayaan, In  Shaa Allah!

Jumpa anda di puncak jaya.

Sekian, ikhlas dari saya Azmi dari Ululazmi Resoucers.

Tuesday, August 29, 2017

PENDAPATAN PASIF UNTUK SURIRUMAH PELAJAR STUDENT






BIAR GAMBAR BERBICARA!!!!


DENGAR BETUL2 PANDUAN DALAM KLIP NI...
MEMANG MUDAH!!!


Jom..ketahui lebih lanjut ...

http://www.simkadtoneplus.biz/Azmaniy

PELUANG JANA INCOME PASIF MUDAH DENGAN HANFON

TESTIMONI HEBAT!!!
HANYA GUNA HP AJE..








Untuk Maklumat lanjut sila ke link di bawah:

http://www.simkadtoneplus.biz/Azmaniy

RAHSIA PENDAPATAN INCOME MUDAH UNTUK SEMUA


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA..

KHAS KEPADA SEMUA PENGGUNA HP

Pluang untuk anda  memperolehi pendapatan *_PASIF INCOME_*
Di sini saya akan terangkan kepada anda bagaimana cara dapatkan *PASIF INCOME* dengan hanya sekeping *SIMKAD TONE PLUS*, diulangi hanya sekeping *SIMKAD TONE PLUS*!!!
Dalam *TONE PLUS* anda akan menerima 4 jenis pendapatan iaitu:

1. *Untung Runcit*
2. *Cash Back*
3. *Komisen TOPUP*
4. *Bonus Tahunan*

Untung runcit anda akan dapat setiap kali anda memperkenalkan simkad *TONE PLUS* kepada ahli baru. Untung yang anda akan terima ialah *rm 20* untuk sekeping simkad *TONE PLUS* yang anda jual.
Anda sebagai penjual beli simkad dengan harga *Rm 78* sekeping simkad.
Anda jual dengan pengguna baru dengan harga *Rm 98*.
Untung

*Rm 78* - *Rm 98* = *Rm 20*
* *Rm 20* ialah *untung runcit* anda untuk sekeping simkad
๐Ÿ”ต Bayangkan jika anda dapat menjual 10, 20, 50 @ 100 keping simkad dlm nasa sebula.
๐Ÿ”ต Anda jual dapat untung, *lepas jual untung lagi* best tak???
"Jual sekali, Untung Berkali-kali"
*_CASH BACK_*

Cash Back ialah bayaran semula kepada anda setiap kali membuat pengisian *KREDIT/TOPUP*. *Cash Back* terbahagi kepada 2 iaitu *Manual Topup(3%-7.5%)* & *Auto Topup(7%)* melalui income anda di *TONE PLUS*

*_TOPUP             ANDA DAPAT_*
*Rm 5*       =      *Rm 0.15(3%)*
*Rm 10*     =      *Rm 0.30(3%)*
*Rm 30*     =      *Rm 0.90(3%)*
*Rm 50*     =      *Rm 1.50(3%)*
*Rm 100*   =      *Rm 3.00(3%)*
*Rm 200*   =      *Rm 6.00(3%)*

Sebelum ni pernah dapat tak?

Nak tak nak, anda terpaksa menerima ini apabila join *TONE PLUS*!!!

*_KOMISEN TOPUP_*

*Komisen Topup* akan diberikan kepada anda apabila anda menaja/daftarkan rakan dibawah anda.
Dalam *komisen topup* ini anda akan mendapat *3% nilai topup mereka* jika anda menaja 1 - 3 orang dibawah anda.

*Tetapi* ๐Ÿ”ฅ jika anda menaja 4 orang dan keatas๐Ÿ”บanda akan dibayar sebanyak *13% dari nilai topup mereka* best tak??? 13% tu nilai yang sangat besar jika kita buka minda!!!

http://www.simkadtoneplus.biz/Azmaniy

Jom buat kira2

*ORG TOPUP   ANDA DPT*

*RM5       = RM0.65 (13%)*
*RM10    = RM1.30 (13%)*
*RM30.   = RM3.90 (13%)*
*RM50.   = RM6.50 (13%)*
*RM100.= RM13.00 (13%)*
*RM200.= RM26.00 (13%)*

๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ WoW

๐Ÿ”˜ Anda rasa bagaimana?
๐Ÿ”˜ Rugi tak, kalau itu di sia2x kan?
๐Ÿ”˜ Selama ni topup tidak pernah dapat kan?

*_BONUS TAHUNAN_* ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽ‰

*Bonus Tahunan* ialah bonus yang diberikan oleh Tone Group kepada anda sebagai penghargaan kepada usaha anda. *Cara pengiraan bonus tahunan* ialah:

*_Tajaan Bulanan      Komisen_*
*3 org                      5% x komisen bulanan*
*4 - 6 org                8% x komisen bulanan*
*7 - 10 org             15% x komisen bulanan*
*11 & keatas          20% x komisen bulanan*

๐Ÿ•“ *Tempoh Bonus Jan - Dec 2017* 

๐Ÿ•“ *Dikumpul dari bulan Feb - Dec dan akan dibayar pada Jan 2018*

๐Ÿ”น Selepas saya beri penerangan berikut adakah anda faham???
๐Ÿ”น Anda sudah bersedia untuk menerima kelebihan-kelebihan yang bakal menjadi milik anda???

Maklumat lanjut sila bergabung dgn kami di link wasap di bawah:

http://www.simkadtoneplus.biz/Azmaniy



*KEPADA MEREKA YANG SUSAH NAK CARI ORG, KAMI TEAM AUTO DOWNLINE 4x4 MEMBANTU ANDA**
ANDA PENGUNA TELEFON?? JIKA YA, ANDA LAYAK DAPAT INCOME PASIF SETIAP BULAN*_ ..

*POTENSI PENDAPATAN RM31 RIBU*

mingu/bulan 1   = rm7.50
mingu/bulan 2   = rm23.40
mingu/bulan 3   = rm54.60
mingu/bulan 4   = rm117.00
mingu/bulan 5   = rm241.80
mingu/bulan 6   = rm491.40
mingu/bulan 7   = rm990.60
mingu/bulan 8   = rm1989.00
mingu/bulan 9   = rm3985.80
mingu/bulan 10 = rm7979.40
mingu/bulan 11 = rm15, 966.60
mingu/bulan 12 = rm31,941.00

_Potensi gaji anda pd minggu ke 12 *rm31,941.00* ...jika 10% berjaya rm10 ribu setiap bulan berterusan dan meningkat setiap Bulan (pasif income)

✅Terbukti Sudah 7 tahun Sim Kad ini membayar Lebih Rm15 juta Kepada pengunanya  setiap bulan....
✅ jom ubah nasip kita berpendapatan 6 angka setiap bulan....
✅Toneplus Ini Patuh syariah dan ada Panel syariah yerr,  jgn ragu2..
✅Testimoni Rm10k, 5 bulan join

*Join Team Auto downline*